SPANK ŠOLA GORSKEGA KOLESARSTVA      Termini 2023 - VELIKONOČNI TEČAJ            April 07 - 09.04.2023                                                        


Prepričani smo, da se vzgoja za varno in odgovorno kolesarjenje začne že s prvimi metri na kolesu in da je za uživanje v cestnem ter gorskem kolesarjenju potrebne nekaj spretnosti, ki pa se jo je mogoče zlahka priučiti.
Zato smo svoje programe prilagodili za vse ciljne skupine otrok – nudimo začetne programe učenja vožnje s kolesom, nadaljevalne programe za varno vožnjo v prometu, do naprednejših programov gorskega kolesarstva.

Spodaj smo za vas pripravili podroben opis programov, v kolikor vam kateri izmed njih ustreza, izberite program in nadaljujte s prijavo.

Izvajalca: SPANK ŠOLA - DRUŠTVO GORSKIH KOLESARJEV POHORJE
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
POGANJALČEK
Tečaj je namenjen otrokom od 3. do 5. leta starosti in je predpriprava za vožnjo s kolesom. Potekal bo na pump track progi pri spodnji postaji Pohorske vzpenjače. Potrebna oprema je brezhibno delujoč poganjalec ali kolo, čelada, ščitniki za komolce in kolena (tako kot pri rolanju) ter steklenička z vodo. Tečaj traja tri dni po 90 minut na dan. V skupini sta dva do trije otroci na učitelja. Cilj tečaja je otroke naučiti tudi osnovne vožnje otroškega kolesa brez pomožnih koles. Z individualnim pristopom bomo zagotovili kakovostno in varno poučevanje vaših otrok.

Tečaj vključuje učitelja, čokolado in svetovanje.

Cena: 80,00 EUR.
MALA ŠOLA KOLESARJENJA
Tečaj je primeren za otroke od 5. leta starosti. Potekal bo v okolici spodnje postaje Pohorske Vzpenjače, kjer bomo uporabljali asfaltirane in gozdne površine v okolici. Cilj programa je otroke naučiti varne vožnje v spremstvu staršev. Otroci se lahko s kolesom samostojno vozijo šele, ko pri enajstih letih opravijo kolesarski izpit. Namen Male šole kolesarjenja je torej otroke pripraviti na varno vožnjo v vseh okoljih – v prometu in v naravi, da se bodo v spremstvu staršev spretneje in varneje vključevali v promet ali se odpravili na kolesarski izlet v naravo. 

Program je tudi odlična priprava na nadaljnji program gorskega kolesarjenja Mini Shredder. V skupini so trije do štirje otroci na učitelja.

Potrebna oprema je brezhibno delujoče  kolo, čelada, ščitniki za komolce in kolena (tako kot pri rolanju) ter steklenička z vodo. Tečaj traja tri dni po 120 minut na dan.

Tečaj vključuje učitelja, čokolado in svetovanje.

Cena: 100,00 EUR.
MINI SHREDDER
To je začetni tečaj gorskega kolesarjenja in traja tri dni po dve polni uri na dan (120 minut). Primeren je za otroke od 5. leta starosti. V skupini so trije do štirje otroci na učitelja. Z individualnim pristopom bomo zagotovili kakovostno in varno poučevanje vaših otrok. Tečaj bo potekal po različnih gozdno kolesarskih poteh in posebnem otroškem poligonu. Otroka oddate na ploščadi pred spodnjo postajo vzpenjače. Pri tem programu otrok že potrebuje osnovno znanje vožnje s kolesom (samostojno vozi kolo in se zna ustaviti). Odlična priprava na ta tečaj je naš program Mala šola kolesarjenja.
Zahtevana oprema: brezhibno delujoče kolo, čelada, ščitniki za komolce in kolena (tako kot pri rolanju), ter steklenička z vodo. V primeru, da bomo za izvedbo tečaja uporabili krožno kabinsko žičnico, bodo otroci potrebovali vozovnice, o tem vas bomo pravočasno obvestili.

Tečaj vključuje učitelja, čokolado in svetovanje. 

Cena: 140,00 EUR.
SHREDDER
To je nadaljevalni tečaj gorskega kolesarjenja, ki traja tri dni po tri polne ure na dan (180 minut). Namenjen je otrokom, ki že imajo izkušnje z gorskim kolesarjenjem. V skupini je štiri do pet otrok na učitelja. Z individualnim pristopom bomo zagotovili kakovostno in varno poučevanje vaših otrok.  Tečaj bo potekal po različnih gozdno kolesarskih poteh in posebnem otroškem poligonu, ter na začetnih progah kolesarskega parka Maribor Bike Park. Otroka oddate na ploščadi pred spodnjo postajo vzpenjače.

Tečaj vključuje učitelja, uporabo urejene proge z vsemi ovirami, čokolado in svetovanje. Za izvedbo tečaja bomo uporabili krožno kabinsko žičnico, glede cene in načina nakupa vozovnice vas bomo obvestili pravočasno. 

Cena: 180,00 EUR.
Izberite program: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy