Регистрация за пробен изпит по МАТЕМАТИКА за 7 клас - Фóрма за участие
Моля, въведете електронен адрес, който има Google профил: най-добре ....@gmail.com
Email address *
Описание
Чрез попълване и изпращане на тази фóрма, заявявате участие в онлайн пробен изпит по МАТЕМАТИКА за подготовка за Национално външно оценяване - 7 клас.

Следващи пробни изпити: 16.06 и 18.06.2019 г.

Онлайн пробни изпити има всяка втора и четвърта Неделя на месеца, а през Юни 2019г. - всяка Неделя до 16 юни включително и на 18.06.2019г (вторник) непосредствено преди изпита.

Регистрирането за участие става чрез попълване и изпращане на тази форма до 17:00 часа в петък преди датата на изпита. За всяка отделна дата, се попълва нова форма. След попълване на формата и изпращане с натискане на бутон „Изпращане", ще получите автоматично отговор от системата, че "Отговорът Ви е записан" .

Ако желаете да прегледате предлаганите от нас пробни изпити, можете да направите напълно БЕЗПЛАТНО един вариант на ТЕСТ ПО МАТЕМАТИКА с 20 въпроса. За целта попълнете фóрмата, като при избора на дата изберете „ДРУГО". Ще се отвори следващ въпрос с линк към БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ.

Редовната цена за един пробен изпит е 20 лева, а с Грабо-ваучер и попълнена форма - 8 лв.

Цената включва: Електронен пробен изпит по МАТЕМАТИКА, проверка и анализ на решенята на ученика, файлове с отговори и решения на задачите с пълно решение. Файловете с отговори и решения се предоставят, след като ученикът е изпратил решенията си за съответния изпит (1 и 2 част) чрез бутон „Изпращане“.

Материалът в темите е съобразен с това, което е изучено в училище до момента. Форматът на пробните изпити е съобразен с последните наредби на МОН: https://www.mon.bg/bg/100155

Необходимо е да имате google профил - поща .....@gmail.com

Ако нямате такава, направете я оттук: https://accounts.google.com/?hl=bg

Рано сутрин в деня на пробния изпит, на посочената от Вас електронна gmail-поща, се изпраща пробния изпит по МАТЕМАТИКА, който трябва да се реши и изпрати до края на същия ден.

За всеки ученик се попълва една фóрма за участие в един пробен изпити. За всяка отделна дата се попълва нова фóрма.

До 2 дни след провеждане и изпращане на решените тестове по електронна поща, ще получите проверения тест с оценка, анализ и препоръки, както и верните отговори на задачите.

За да зададете въпроси или да получите информация, използвайте последния въпрос в този формуляр или пишете на адрес: math.6kolo@gmail.com
Име, презиме и фамилия на ученик/чка *
Телефон за връзка *
Град/село *
Училище *
Номер на ваучер
Ако имате закупен ваучер за отстъпка от „Грабо", се попълват задължително номер и секретен код. Ако нямате закупен ваучер, можете да попълните фóрмата за участие и да заплатите по-късно.
Секретен код на ваучер
Неразделна част от ваучера, е секретният код. Преди изпращане на пробните изпити, се извършва проверка за валидност на ваучера.
Изберете дата/дати на участие
При закупени няколко ваучера, за всеки ваучер се попълва по една заявка с посочена дата на участие. Изпитите се провеждат онлайн всяка втора и четвърта неделя на месеца. През юни, датите са всяка неделя до 16.06. 2019г. включително.
*
ЖЕЛАЕТЕ ЛИ БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ по математика с 20 ВЪПРОСА? *
АКО ПОСОЧИТЕ „ДА", следвайте посочения линк. Формулярът изисква валиден електронен адрес - профил в GOOGLE
Вие сте: *
Име на родител/настойник/учител *
Телефон на родител/настойник/учител *
Електронна поща на родител/настойник/учител *
Ако имате въпроси или желаете да се свържем с Вас за допълнителна информация, напишете ни тук кратка бележка:
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy